skip to Main Content

Sinds mijn behandeling bij Joyce ben ik actiever, fitter, kortom: anders gaan leven! Mijn voeding is inmiddels volledig plantaardig, maar ik heb van haar veel alternatieven leren kennen voor de standaardmaaltijden en dat heeft zoveel verschil voor me gemaakt. Mijn gewicht zakt geleidelijk en ik heb geen klachten meer, en beter nog: ik ben volledig van mijn medicatie af! Ik slikte altijd schildklierhormonen en moest om de zoveel weken vit.-B12-injecties en vitamine-D-shots. Nu draai ik zonder geneesmiddelen beter dan ooit! Ik voel me dus echt Vitaal, zoals de praktijk zichzelf noemt. Een heel passend beeld bij wat Joyce doet voor haar klanten. Ook voor mijn zoon Jelle is er een heleboel veranderd in zijn welzijn, nadat Joyce hem heeft laten testen op gluten-intolerantie (coeliakie). Hij zit na de uitslag en de verandering in zijn eten enorm lekker in zijn vel met de andere voeding en hij is gewoon zo opgefleurd, dat wij (en hij) ontzettend gelukkig zijn voor hem! Geen ongelukjes meer en toch lekker kunnen eten wat hij graag lust, zoals elk kind. Alleen wat kleine aanpassingen en beter verpakkingen lezen. Het geluk zit in een klein en onverwacht “voedingshoekje”. Maar wij zijn als gezin superblij dat we Joyce hebben mogen inhuren om ons te helpen bij het hervinden van onze vitaliteit. Het hele gezin eet en functioneert beter. Dankjewel voor je goede service, Joyce! Ik ben voor altijd een ambassadeur van jouw werk binnen jouw praktijk.

– Yvonne en Jelle uit Vught

Onze dochter had vanaf de geboorten een gorgeltje… wat een aantal keer naar geluisterd is.. en dat was niks.. een berichtje met Joyce! Andere melk! Over! En niet meer gespuugd! Fantastisch!!! Tot we zelf naar opvolg melk 3 waren gegaan.. en de 6e ziekte en tandjes bleef de poepbroeken maar komen!! Het woordje hoort er bij! word zo makkelijk gezegd! Tot dat ik aan tafel zat met Joyce, andere melk, en nog wat kleine aanpassingen aan de voeding geen ‘spetter’ poepbroek meer gehad! Onze dochter doet het nu goed maar wel opletten met voeding! ( en papa en mama vinden het ook wel een beetje spannend om iets echt heel anders te geven, bijvoorbeeld nu een ijsje dat wij daar door is ziek meisje door krijgen.

– Joyce van Bijsterveldt

Na het doorlopen van een griepvirus kreeg ik ineens last van eczeem op mijn armen en in mijn gezicht. Het werd zo erg, dat ik zelfs geen korte mouwen meer aan durfde. Ik ben eerst voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest, maar zij konden mij alleen vertellen dat het ‘chronisch eczeem’ was en dat ik maar hormoonzalf moest gaan smeren. Dit wilde ik niet, dus ben ik gaan zoeken naar een Orthomoleculair therapeut en zo kwam ik bij Joyce terecht. Ik heb een EMB test gedaan en hierin was duidelijk te zien dat het probleem zich in mijn darmen bevond. Joyce heeft voor mij een persoonlijk plan opgesteld en na het volgen van deze adviezen was ik binnen 3 weken van mijn eczeem af! Ik ben heel blij dat ik naar Joyce ben gegaan en zou dit iedereen die last heeft van vage klachten aanraden.

– Mw. Smits

Sinds ik mijzelf een jaar of 2 geleden ben gaan verdiepen in de orthomoleculaire voedingsstijl, ben ik al zoekende bij Joyce terecht gekomen. Dankzij haar verdieping, tips en adviezen ben ik erachter gekomen dat voeding zoveel kan doen/verhelpen/voorkomen voor mij. Echter, wat onverklaarbaar bleef; ondanks mijn gezonde voedingskeuzes en leefstijl had/heb ik veel overgewicht. Waarschijnlijk een hormonale kwestie maar ik kon niet uitvinden wát ik moest doen om alles weer in balans te krijgen. Sinds kort ben ik, met coaching van Joyce, gestart met ‘metabolic balance’. Mijn stofwisseling lijkt zich nu te resetten, want de kilo’s vliegen eraf. Ik ben Joyce hier erg dankbaar voor.

Mensen met onverklaarbare klachten, of mensen die bij een reguliere arts niet verder komen en/of serieus worden genomen verwijs ik altijd door naar Joyce.

– Anne Joosen

Sinds ik bij jou kom in je praktijk is mijn leven drastisch veranderd.
Een maand voor mijn operatie, baarmoederverwijdering een behoorlijke grote operatie ben ik gestart met de adviezen die je me gegeven hebt. Ook was er bloed geprikt met een daarop maat gemaakt voedselplan.
Net voor de operatie twijfelde ik nog, zal ik de operatie nog wel doen zoveel effect had de verandering van voeding op mijn leven. Ik had van de 28 dagen zeker 24 dagen last van de hormonen, met alles in grote pieken en flinke dalen, tot zelfs een aantal dagen niet deel te kunnen nemen in het verkeer. In deze dagen kon ik niet buiten komen, beter van niet ik maakte echt ongelukken, ben zelfs wel eens verdwaald, en zelfs op een boom gefietst met alle gevolgen van dien. Ik was altijd enorm van slag in die periode. De menstruatie en de hormonen beheerste mijn leven.

Na de operatie was ik nog dankbaarder, ik heb weinig pijn gehad, moest mezelf in acht nemen want doordat het zo goed ging vergat ik dat ik niets mocht tillen, dat ik te ver ging wandelen en meer. Al met al is de operatie 200% meegevallen.

Ik kan met succes mijn verhaal vertellen dat Joyce en de artsen mijn leven echt verrijkt hebben, ik heb geen pijn, ellende meer, ik kan elke dag deel nemen in het verkeer, ik ben niet meer onzeker, slaap goed, eet gevarieerd en heb geen buikklachten of wat dan ook.
Het enige wat tegen valt is dat ik 8 kilo ben aangekomen terwijl ik goed oplet. Maar ik laat het zo, ik koop een maatje meer en geniet van elke dag zonder pijn en ellende.

Ik ben Joyce dus ook erg dankbaar voor wat ze voor mij betekend heeft.

– Karin Rentmeester

Ik was met mijn zoon van 9 jaar bij Joyce vanwege buikklachten. We hebben heel lang gezocht in de reguliere zorg waar zijn pijn vandaan kwam, maar we werden nergens echt gehoord. Joyce kon ons wel helpen. Ze kon mijn zoon heel helder uitleggen hoe ze hem verder kon helpen; duidelijk, eerlijk en kindvriendelijk. Nu ruim een maand later heeft hij met een aangepast eetschema en natuurlijke supplementen geen buikpijn meer. Hoe fantastisch is dat?

– Suus

Na jarenlang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd met mijn darmklachten dacht ik dat het tijd was te accepteren dat de dagelijkse pijn ‘erbij hoorde’ tot ik hoorde van praktijk Vitaal Oisterwijk.

Ik ben bij Joyce langs gegaan en voelde me voor het eerst in jaren begrepen. Er was een hoop waar ze me mee kon helpen en ben onder begeleiding meteen aan de slag gegaan. Zeker nu ik zwanger ben en ons kindje een blauwdruk van mijn darmflora mee krijgt bij zijn geboorte hoopte ik dat dit me eindelijk zou helpen.  Geloof het of niet, maar vrij snel (maand of 3) na mijn bezoeken aan Joyce had ik nergens meer last van!

Ik weet nu wat ik aan kan passen in mijn eetpatroon en welke supplementen me kunnen helpen.Kortom, mijn ervaring met praktijk Vitaal Oisterwijk is ontzettend positief en ik zou iedereen die zich herkent in mijn verhaal het 100% aanraden eens bij Joyce langs te gaan. Je wordt op een hele vriendelijke, open en professionele manier geholpen.

– Tessa Weijgers-van Hulten

Mijn ervaringen met de Orthomoleculaire praktijk van Joyce Rokven zijn bijzonder goed. Met haar profecionele hulp heeft ze mijn systeem zodanig in balans gebracht dat mijn klachten al snel voor een groot gedeelte verdwenen zijn. Met haar hulp op de background ga ik nog even verder om het totale behaalde succes te bereiken.Dank je wel Joyce, CHAPEAU!

Mw. Hooijen

De afgelopen maand heeft Praktijk Vitaal mij een oplossing gegeven voor mijn darm problemen, waar doktoren geen uitkomst konden geven.
Speciaal wil ik noemen dat Joyce er werkelijk alles aan heeft gedaan om eerst mijn probleem goed in kaart te brengen en vervolgens daar de juiste dieet en supplementen bij te vinden.
Dit was een hele fijne en persoonlijke ervaring en ik ben Joyce hiervoor erg dankbaar.

– Donna Weijers

In april 2018 kwam ik bij Joyce, ik was via mijn fysiotherapeuten doorgestuurd naar haar.

Mijn klachten waren chronische instabiliteit in het bekken met bijbehorende pijn, overgewicht, verslaafd aan chocola/suiker, menstruatie klachten (te lang, te veel), damproblemen (waarschijnlijk Leaky Gut) en Rosacea (roodheid en puistjes) in mijn gezicht.

Het advies wat ik kreeg was: stop met gluten, suiker, koemelk en soya, verminder de inname van koolhydraten, ga 4 ons groenten eten per dag, eet bij elke maaltijd iets van eiwitten (kip, vis, peulvruchten, paddenstoelen of ei), eet 3 voedzame maaltijden per dag dus geen tussendoortjes en een specifiek advies van Probiotica en voedingssupplementen.

Dit advies heb ik de eerst 5 maanden 100 % vol gehouden, toen kregen we vakantie en sindsdien lukt het me om het advies 90 – 95 % van de tijd te volgen. Het resultaat is minder pijn in mijn bekken, meer energie en hogere belastbaarheid van mijn lichaam. Ik heb nog steeds zin in chocola maar geef er drastisch minder aan toe, dit is wel de meest lastige om vol te houden. Tot nu toe ben ik 22 kilo afgevallen, ik ben minder lang en heftig ongesteld en heb een betere stoelgang. Alleen de Rosacea is helaas niet verbeterd. Mentaal merk ik dat ik mijn leven weer leuk vind en het feit dat ik me beter voel maakt dat ik het graag vol wil houden! Zoals je leest gaat het niet optimaal, de chronische instabiliteit van mijn bekken zal sowieso nooit weg gaan.

Ik ben zeker blij met de vooruitgang die ik tot nu heb geboekt en gelukkig met hoe ik nu kan functioneren.

– Judith Spieringhs

Mijn stoelgang is veel constanter, meestal 2x per dag.
En mijn buikpijn is zo goed als verdwenen.
Ik heb eigenlijk meteen die pillen van Vitals 45+ besteld ivm de overgang.Die werken erg goed. De opvliegers zijn bijna weg en die paar die ik nog heb zijn erg licht.
Met het eten gaat het ook prima. Eet nu zoveel mogelijk gewoon 3x per dag. Volle en natuurlijke producten als het ff kan.
Dus ik kan wel melden dat ik erg blij ben. Had gewoon veeeel eerder bij jou moeten komen. Ben een zeer tevreden klant.
  – Elly Hesselberth