skip to Main Content

Jaarwisseling

Poehee dat was 2017 alweer. Dit jaar is voor mij voorbij gevlogen. Wat een jaar!

 

2017 was het jaar dat ons 3e wondertje geboren werd. Onze prachtige gezonde dochter Vieve werd 27 April op Koningsdag geboren. De mooiste dag van het hele jaar.

 

2017 was tevens het jaar dat deze prachtige gezonde dochter door het oog van de naald kroop. Toen zij 9 weken jong was maakte zij een ALTE door (oftewel; bijna wiegendood). Zoiets zet je met beide benen op de grond. Dit was de ergste dag van mijn leven. 1 juli 2017, een dag die ik niet snel zal vergeten. In deze periode heb ik veel verdriet en angst ervaren (en nog wel eens). Verdriet en angst, oftewel stress is een grote stoorzender voor onze gezondheid, maar heb je helaas niet altijd in de hand. Tijdens zo’n stressvolle periode is het ontzettend belangrijk om de juiste voeding te nuttigen en daarbij de juiste supplementen, want daar ontkom je niet aan tijdens zo’n turbulente periode.

 

Dit waren voor mij 2 hoogtepunten in 2017. Uiteraard kan ik nog wel doorgaan…

2017 heeft mij tevens ontzettend veel moois gebracht. Ik heb veel kunnen betekenen voor de gezondheid van veel mensen. Hier ben ik erg blij mee! Dat is echt de reden waar ik het allemaal voor doe en geeft mij zoveel energie.

Helaas komt het ook wel eens voor dat mensen van alles van je verwachten en alles bij jou neerleggen in de hoop zo een resultaat te bereiken. Ook dit overkomt mij weleens. Ik vind dit wel heel erg jammer, want je bent zelf verantwoordelijk voor het aanpassen van leefstijl gerelateerde klachten.

Ik zal iemand niet voor niets weerhouden om bepaalde ingrediënten te eten of op een bepaalde manier te eten. Mijn adviezen worden onderbouwd en ik ben ervan overtuigd dat als je hier op de juiste manier mee omgaat je resultaat boekt! Niet zomaar, vandaar mijn motto; Zonder motivatie, Geen resultaat!

 

Morgen is het 2018! Hebben jullie goede voornemens? Prima als je deze hebt, maar kom ze dit keer na. Er hangt geen datum vast aan goede voornemens. Zo van; het is de laatste dag van het jaar, dus ik mag nog even. Nee, zo werkt het niet. Gezondheid is een aanpassing m.b.t. je leefstijl die je levenslang vol moet kunnen houden. Geloof me; het is geen straf! Lekkere, gezonde pure, onbewerkte voeding i.c.m. bewegen en stress reductie is goed voor jezelf zorgen, waardoor je ook lekker in je vel komt te zitten. En ja, natuurlijk mag je een wijntje op z’n tijd of iets waar je dol op bent. Als de basis goed is dan is een keer zondigen echt geen probleem.

 

Ik ga door met waar ik mee bezig was. Mijn accenten liggen wederom op gezonde voeding, 2 x per week sporten, 1 x per week yoga en doorgaan met mediteren en naar de masseur gaan.

In 2017 ben ik gestart met yoga en meditatie. Dit zijn voor mij 2 perfecte manieren naast massage om te ontspannen. Niet onbelangrijk naast een baan, eigen praktijk en een druk gezin. Weet jij al hoe je goed kunt ontspannen? Zo ja, houd dit erin. Zo nee, ga op zoek naar iets waarin jij je kan ontspannen. Zo belangrijk!!

 

Wil je wel heel graag verandering, maar weet je allemaal echt niet hoe? Zoek dan hulp! Ik kijk samen met jou waar je interesses liggen en wat je graag eet en drinkt. Zo proberen we tot een aanpassing te komen waar iedereen blij van wordt J

 

Ik ga afsluiten, want heb nog genoeg te doen. Ik ga zo beginnen met het maken van mijn glutenvrije oliebollen. Vanavond gaan we deze bakken in kokosolie. Zie je dat het kan? Gezond en lekker eten!

Een hele fijne jaarwisseling en ik wens jullie een onwijs mooi 2018 toe!